Minnegaver

Ved å gi en minnegave til FFB, hjelper du oss med å sikre bedre lindrende behandling av alvorlig syke og døende barn i Norge og til deres familier.

Et barns bortgang fører med seg hjerteskjærende smerte og sorg. Da kan det være godt for de etterlatte å hjelpe andre. Et alternativ til blomsterhilsener ved begravelser og bisettelser, kan være å gi en minnegave.

Slik gjør du:
Sett inn ønske om minnegaver i dødsannonsen. Oppgi kontonummer 1503.31.95874 (husk å merke hva det gjelder).

Via ditt begravelsesbyrå

Som nærmeste pårørende kan du snakke med ditt begravelsesbyrå om å opprette en minneside. På minnesiden finner du også dødsannonsen, tid og sted for seremonien, samt muligheten til å gi en gave til et ønsket formål. Minnesiden gir en oversikt over hvem som har gitt gaven, og du vil ha muligheten til å takke dem hvis ønskelig.

Vipps eller overføring til vår konto
Direkte overføringer til Vipps eller konto gjelder for enkeltbetalinger fra givere eller innsamlet beløp.Vipps nr: 11491Kontonr: 1503 3195874

Gavebidragene vi får går til Andreas Hus og din minnegave kan f.eks. gi et alvorlig sykt barn en opplevelse. Du kan gjerne komme med ønske om hvor gaven skal bli brukt.

Innsamling til FFB via Facebooksiden vår

FFB er godkjent for innsamling på Facebook. Her kan du selv gå inn og opprette egen innsamling, legge inn tekst, bilder og hvorfor du vil samle inn penger.

Gå til vår Facebook-side
Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell for syke og døende barn! Ta kontakt med oss om du trenger hjelp på 99 16 22 23 eller kontakt@barnepalliasjon.no. Du kan få fradrag i skattepliktig inntekt for pengegaver til Foreningen for barnepalliasjon FFB, da vi er godkjent for skattefrie gaver.